Facebook
WhatsApp

Alfred Peza jep dorëheqjen nga posti si drejtor i RTSH-së

Alfred Peza ka dorëheqjen nga drejtimi i Radio Televizionit Shqiptar. Mësohet se dorëheqja e Pezës ka ndodhur ditën e sotme që është protokolluar më pas. Ditën e sotme ka pasur dhe një lidhje të drejtorëve të RTSH-së, ku është dhënë miratimi për dorëheqjen e Pezës. Ndërkohë që sot Peza të gjitha mbledhjet që ka pasur i ka anuluar.

Gjatë kësaj periudhe të drejtimit të Pezës, nga RTSH-ja janë pushuar shumë gazetarë, kamerë dhe drejtues emisionesh. Kjo ka sjell sjell të madh në publik kundër Pesë. Nga shumë aktorë politik të mediave, është kërkuar edhe shkarkimi i Pezës nga detyra.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al