Facebook
WhatsApp

“Babi të dua shumë”, telefonata emocionuese mes Robertit dhe vajzës

Robert Berisha ka qenë fermeri i parë të cilin Flor Agalliu në rolin e kryefermerit kishte përzgjedhur si personin që ka të drejtën e një telefonate.

Roberti u ftua në plevicë pa ditur se kush do të ishte në anën tjetër të telefonit. Ai u suprizua kur dëgjoi zërin e vajzës së vogël Rene.

Biseda mes Robertit dhe Renesë ishte vërtetë emocionuese, ku të dy i shprehën dashurinë e pafundme njëri-tjetrit.

Pjesë nga biseda:

Rene: I miss you baba.

Roberti: Babi të do shumë. A me ke parë?

Rene: Po përditë.

Roberti: A ti marrë bai me vete?

Rene: Po.

Roberti: Shpirti i babit. A ke shkuar në danc?

Rene: Po me Bledin.

Roberti: Kush kërcen më mirë babai apo daja?

Rene: Babi.

Roberti: Të do babi shumë. Rene i love uou.

Rene: I love you too. Të dua shumë.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al