Facebook
WhatsApp

Banorët e përqeshin, Graciano Tagani largohet duke qarë nga oborri

‘Vëllai i Madh’ u dha një mision banorëve ditën e kaluar. Ata do të shkruanin nga një letër për veten, ku treguan për emocionet e këtij rrugëtimi dhe për mënyrën se si vendosën që të futen në një format të tillë.

Pas leximit të letrës, Graciano Tagani u pa i përlotur pasi u përqesh nga banorët përreth.
“Dua të them vetëm një gjë, në këtë jetë kam parë shumë persona si puna jote dhe realisht duhet të mësoni të jeni më shumë njerëz. Realisht”, u shpreh ai teksa largohet duke qarë nga oborri.

 

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al