Facebook
WhatsApp

Bardhi i ulur në gjunjë i propozon asaj për martesë, Sara thotë “Po”

I ulur në gjunjë, Bardhi i ka propozuar për martesë partneres së tij, Sarës, dhe përgjigja e saj ishte padiskutim: Pooo!

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al