Facebook
WhatsApp

BB VIP 3, Grida Duma mesazh Eglës: Ka çmitizuar diferencat gjinore, banorja: Të lumtë goja moj grua

Me afrimin e finales së BB Vip 3, edhe rrethi i banorëve ka ardhur duke u ngushtuar. Ditën e sotme, konkurrentët janë ulur në përballë ekranit të madh, për të lexuar mesazhet që vijnë për ‘ta. Por mesazhi që ra më shumë në sy, e që u vlerësua më shumë, ishte ajo e moderatores Grida Duma për Eglën, pasi u shpreh se banorja ka çmitizuar diferencat gjinore.

Një deklaratë e tillë është vlerësuar shumë jo vetëm nga vetë Egla, por dhe nga banorët e tjerë, të cilët shprehën fjalët më të mira për moderatoren.

Egla: Grida Duma flet për Big Brother Vip, Egla ka çmitizuar diferencat gjinore, grua-burrë. Ty të lumtë goja moj grua

Franceska: Grida Duma është amazing!

Meritoni: Super prezantuese

Romeo: Është personalitet

Egla: Të dua Grida! Thank you, e vlerësoj shumë!

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al