Facebook
WhatsApp

Disa arsye pse qëndroni në një marrëdhënie që po mbaron

Shpesh çiftet zgjedhin të qëndrojnë në raport dhe pse dashuria dhe respekti ka mbaruar.

Pavarësisht nëse vërtet dëshironi apo jo t’i zgjidhni gjërat, ndoshta po qëndroni në një marrëdhënie që po vdes për disa nga këto arsye:

Nuk keni mundësi të ndaheni dhe të mbaheni financiarisht.

Ju shqetësoheni për atë që një ndarje do t’u bëjë fëmijëve tuaj.

Përfundimi i marrëdhënies duket se shkon kundër vlerave dhe besimeve tuaja

Ju besoni se kjo është mundësia juaj e vetme për dashuri.

Jeni të tmerruar që duhet të gjeni sërish takime apo shoqëri.

Ju ende e doni partnerin tuaj dhe nuk dëshironi të jeni të ndarë.

Shpresoni të ndodhë një mrekulli dhe ju të dy mund t’i përmirësoni gjërat.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al