Facebook
WhatsApp

Egla dhe Romeo po bëhen protagonistë/ Juli: Stisin, debate! S’do i lejoj

Juli ka nisur me diskutime ditën e sotme në “Big Brother Vip”. Duket se protagonizmi i Eglës dhe Romeos ditët e fundit është ndjerë më shumë në shtëpi, dhe kjo ka bërë që aktori të reflektojë më thellë për strategjinë e lojës së tij. Në një bisedë me Liamin në oborrin e shtëpisë, Juli thotë se nuk do ta lejojë Eglën që të stisë debate me Romeon sa për të kapur “Prime”.

Juli: Kjo bashkë me atë tjetrin që është “out” fare. Bën dialogje e debate të stisura me Romeon, e kujton se do e lë unë.

Liam: Hajde bëjmë ndonjë gjë.

Juli: S’ke nevojë të bësh asnjë gjë, bëj çfarë të duash ti. S’ke nevojë të më pyesësh mua, bëj çfarë  të duash ti. Problemi është se kjo nisur një debat të stisur me Romeon dhe kujton se do e lë unë ta vazhdojë. Ai është teatri.

Liam: Ajo është kuptuar mo zemra s’është nevoja ta diskutosh fare.

Juli: Prandaj nuk të lenë ta thuash se, s’duan ta dëgjojnë. Ju vjen turp ta dëgjojnë atë gjënë që kanë bërë. Si t’i shtyjë këto 2-3 javë që kanë ngelur, ta shtyjë me ndonjë debat sa për të kapur “Prime”. Kjo bashkë me atë tjetrin i cili është “out” fare.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al