Facebook
WhatsApp

Egla ‘ngacmon’ Meritonin: Zhvishu na kënaq pak sytë!

Teksa qëndronin në ambientet e jashtme të shtëpisë, Egla ka ‘ngacmuar’ Meritonin ditën e sotme.

Banorja i është drejtuar duke i thënë: ‘Zhvishu na kënaq pak sytë sepse na u tha syri për një gjë të bukur’, por Meritonit nuk i ka pëlqyer kjo gjë prej Eglës teksa është shprehur të mos e banalizojë.

Teksa qëndronin në ambientet e jashtme të shtëpisë, Egla ka ‘ngacmuar’ Meritonin ditën e sotme.

Banorja i është drejtuar duke i thënë: ‘Zhvishu na kënaq pak sytë sepse na u tha syri për një gjë të bukur’, por Meritonit nuk i ka pëlqyer kjo gjë prej Eglës teksa është shprehur të mos e banalizojë.

Në atë moment ka ndërhyrë Juli i cili ka mbajtur ‘anën’ e Eglës duke u shprehur se nuk është banalizim dhe më pas ka krahasuar trupin e tij me të Meritonit duke u shprehur.

Unë po të zhvishem dal katastrofë, shiko me cica me bark, ti je gjigant.”

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al