Facebook
WhatsApp

Françeska për Erjolën: Vetëm të ndajë çiftin i ka mbetur

Teksa qëndronin në ambientet e jashtme të shtëpisë, Françeska, Graciano dhe Meritoni kanë diskutuar lidhur me nominimin e kësaj jave dhe kanë ndarë opinionet e tyre se cila prej 4 vajzave të nominuara do të lërë shtëpinë të shtunën.

Ka qenë Françeska, e cila është po ashtu në nominim dhe është shprehur se më e rrezikuara për të lënë garën është Erjola.

“Pas gjithë këtyre ti mendon se publikut i intereson ta mbajë brenda? Jemi në fund, është zbardhur çfarë ishte për t’u zbardhur. Ku do shkojë më shumë Erjola? Veç të ndajë çiftin i ka ngelur i bie…”

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al