Facebook
WhatsApp

“Jam përjashtuar nga gjimnazi, sepse nuk…”- Egla Ceno: Doja që të hyja në shkollë ushtarake

Aktorja Egla Ceno ka treguar se kur ka qenë në një moshë të re ka pasur dëshirë që të shkonte në ushtri.

Gjatë një bisede me banorin e ri Shkëlqim Bega, Egla tha se nuk e vazhdoi ushtrinë sepse nuk plotësonte kriterin e gjatësisë së duhur.

Aktorja u shpreh se është e çuditshme se si ajo ka pasur dëshirë që të vazhdojë ushtrinë, ndërkohë që i urren rregullat, duke treguar se është përjashtuar nga gjimnazi sepse flinte gjumë dhe nuk shkonte në shkollë orët e para.

“Doja shumë ushtrinë, por nuk plotësoja gjatësinë që të hyja në një shkollë ushtarake. E çuditshme ë, që unë nuk jam e disiplinuar, e urrej disiplinën. S’do e kisha mbaruar dot me të thënë të drejtë. I urrej rregullat se pa disiplinën nuk jetoj dot. Unë jam përjashtuar një ditë nga gjimnazi vetëm që nuk shkoja orët e para, flija gjumë. Sa vuante nëna ime. Shkolla ime ishte 40 hapa larg shtëpisë. Të betohem, e kisha përballë”– tregoi Egla.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al