Facebook
WhatsApp

Jul Deda ul pantallonat dhe i kthen të pasmet Eglës. Çfarë ndodhi mes dy banorëve

Produksioni i ka dhënë banorëve një sfidë, ata duhet të mbanin me duart lartë kutitë me topa që të mos binin poshtë. Në këtë sfidë morën pjesë Romeo, Françeska, Erjola, Çimi, Heidi dhe Meritoni.

Jul Deda është pëpjekur që vazhdimisht ti bezdisë banorët për të krijuar situata komike duke iu afruar vajzave insekte për ti trembur opo duke gudulisur Meritonin.
Egla e cila po tentonte ta mbante larg nga banorët ka tentuar ti ul pantollonat Julit.
Aktori për ti plotësuar dëshirën dhe për humor i ka ulur vete duke i thënë: Ja o Egla!

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al