Facebook
WhatsApp

Liami: Unë besoj 0 në këtë lidhje/ Heidi: Më plasi mua!

Ditën e sotme, disa prej banorëve janë mbledhur në ambientet e jashtme të shtëpisë, në mesin e tyre dhe Heidi teksa kanë komentuar për marrëdhënien Heidi-Romeo.

Siç është parë shpeshherë, shumica e banorëve nuk besojnë se mes tyre mund të ketë një ndjenjë të vërtetë dhe për këtë ka folur dhe një prej banorëve të shtëpisë ditën e sotme.

Liam: Unë besoj zero në këtë lidhje, sorry.

Heidi: Më plasi mua! Çfarë ‘sorry’ mor Liam.

Liam: Mua si banor më plas pak edhe kam të drejtën time të them 0. Turp për të gjithë ata njerëz që mendojnë se ju jeni një çift i dashuruar. Ishalla Zoti j’ua bën mbarë, mbase po flas keq.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al