Facebook
WhatsApp

Lindi s’është vëllai i Heidit, shokohet Romeo: Ti tall b***

Vëllai i Madh ka vendosur të zbulojë misionin sekret të Heidit duke i treguar banorëve të tjerë që Lindi nuk është vëllai i saj.

Banorët e kanë pritur me të qeshura dhe po ashtu me shtangie.

Romeo ka mbetur “pa fjalë” dhe me shaka i ka thënë Heidit “ti ke tallur b*thën me mua?”.

Lindi më pas iu ka shpjeguar se kush është në të vërtetë dhe i ka takuar të gjithë banorët.

Heidi e kaloi misionin me sukses, duke i shtuar shifrës së çmimit të madh 10 mijë euro.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al