Facebook
WhatsApp

“Martesat në moshë të vogël çojnë në divorc”, Ledjona rrëfen ndarjen

Gjatë një bisede me banorët, Ledjona ka rrëfyer rrethanat e ndarjes nga ish bashkëshorti. Ajo shton se martesat në moshë të re janë arsyeja kryesore pse njerëzit mund të divorcohen.

Ledjona: Jam martuar në një moshë të vogël ku askush nuk e dinte. Lidhja ishte konsumuar dhe nuk e dinim drejtimin e jetës e kupton? Në rastin tim, unë jam martuar në moshë shumë të vogël me ish bashkëshortin dhe kur jemi arsimuar kemi parë që ne nuk i kishim rrugët njësoj, jemi ndarë me marrëveshje. Martesat e vogla çojnë në divorc.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al