Facebook
WhatsApp

Monika për Eglën:”Nuk kam dëshirë të flas për të”

E ftuar në “Big Brother Radio” ka qënë ish-banorja dhe aktorja Monika Lubonja.Ajo ka komentuar situatat e fundit në shtëpi dhe është pyetur lidhur me banorët brenda formatit, mirëpo për një prej tyre ajo ka refuzuar të flasë.

Bëhet fjalë për aktoren Egla Ceno. Ja çfarë thotë Monika:
“Nuk kam dëshirë të flas për Eglën. Unë e vuaj shumë momentin që gratë më sulmojnë dhe nuk do ta përkrah kurrë një grua sulmuese ndaj një tjetre. E shoh në treshe, kam frikë mos është edhe në dyshen finale.”

 

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al