Facebook
WhatsApp

Nga premtimi i Romeos, tek porosia e Julit/ Banorët flasin për letrat që i shkruan vetes

Banorëve i’u është kërkuar gjatë javës që të shkruajnë nga një letër, ku të shprehin se çfarë do i thonin vetes së tyre para se të bëheshin pjesë të spektaklit.

Romeo: Premtimin do e them kur të dal, do ua them të gjithëve.

Egla: Është shumë e vërtetë, falemidneri për këtë eksperiencë. Do i ribëja të gjitha siç i kam bërë, nga 13 janari, deri më sot.

Meritoni: Natyrisht e dua vendin në finale. Vetesa ja dua më të mirën, por ja uroj dhe Julit. Kjo eksperiencë më ka dhënë shumë dhe jam falenderues, emocione të bukura dhe të forta.

Juli: E kam pasur bindje qëçdo gjë fillon, zhvillohet dhe mbaron këtu. Jam i bindur që me të gjithë ata që janë këtu dhe që kanë qenë, do kem kontakte. Ajo ‘qëndro si burrat’, nuk është porosia e imja nga vetja, por e babait tim dhe ja thashë vetes.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al