Facebook
WhatsApp

“O vajzë e poshtër”/ Egla-Heidit: Tall këllqet me mua

Mbrëmjen e djeshme, Vëllai i Madh i ka dhënë mundësinë banorëve që të lexonin fjalitë e thëna për njëri-tjetrin në dhomën e rrëfimit. Banorët duhet të gjejnë se kush e ka bërë komentin për ta në dhomën e rrëfimit.

Për këtë shkak, Heidi dhe Egla janë përfshirë në një debat të ashpër me njera-tjetrën pasi kjo e fundit kishte bërë një koment për Heidin, duke e quajtur “lace”.

Pjesë nga debati në oborr:

Egla: Je vetëm një poshtërsirë, kaq.

Heidi: Shumë mirë, faleminderit.

Egla: Jo këtë lojë me mua. O gocë e poshtër. Tall ti këllqin tënd të vogël me mua? Të më thuash ti mua që po më ikën truri. Po më ikën mi, sigurisht. Nuk jam duke e fshehur trurin unë si puna jote. Unë nuk po fsheh emocionet.

Heidi: As unë.

Egla: Unë në ty dhe atë djalin kam investuar kohë cilësorë. Kam investuar, ashtu siç ti më ke bërë të besoj, respekt prej vërteti, të thellë Baçi.

Heidi: Dhe na shave pastaj. Dhe paqëndrueshmëri, kaq.

Egla: Mos më dublo. Më dëgjo deri në fund, nëse ke këllqe të më dëgjosh. Natën e suitës Baçi, ti bërë një gabim.

Heidi: Gabimin e bërë ti.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al