Facebook
WhatsApp

Sinjale të sinqerta që tregojnë se jeni një partner i keq

Ju mbani një regjistër të çdo gabimi.

Ju madje mund të organizoni zemërime apo festa keqardhjeje kur partneri juaj nuk i përkulet vullnetit tuaj për t’i bërë ata të sillen më mirë. Sido që të jetë, nëse ata gabojnë, ju jeni aty për t’ua treguar atë. Bërja e kësaj e bën partnerin tuaj të ndihet i nënçmuar, i dëshpëruar dhe i mjerë.

Ju e paketoni orarin tuaj të plotë, duke i lënë zero kohë partnerit tuaj.

Injorimi i partnerit tuaj duke i thënë atij të “largohet nga rruga juaj” në mënyrë që të mund t’i “përfundoni gjërat” nxit pakënaqësinë dhe krijon një hapsirë më të thellë midis jush dhe bashkëshortit tuaj. Në fund të fundit, askush nuk dëshiron një partner që i largon vazhdimisht.

Tingulli i zërit të tyre ju mposht nervat.

Ju dridhoheni kur hapin gojën sepse e dini se do të thonë ose do të bëjnë diçka që ju duket e bezdisshme. Ju pretendoni se nuk mund t’i dëgjoni, largoheni ose bëni pothuajse asgjë për t’i shmangur ato.

Ju mërzitni çdo minutë që ata kalojnë larg jush.

Në kokën tuaj, martesa do të thotë të “zotëroni” partnerin tuaj. Si i tillë, ai/ajo”ju detyrohet” vëmendjen e tij të pandarë, përveç nëse ai po bën diçka që ju e miratoni ose i keni lejuar të bëjnë. Askush nuk dëshiron që dikush t’i kontrollojë ata në këtë mënyrë – kjo është robëri, jo martesë. Partneri juaj që ka një jetë të vetën nuk po ju tradhton.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al