Facebook
WhatsApp

Skualifikimi i Eglës, Meritonit dhe Ilnisës/ Juli: Na bën të mendojmë që Zarfi i Zi nuk është dhe aq…

Egla, Ilnisa dhe Meritoni u skualifikuan duke u dërguar në Dhomën e Bardhë, me dy prej tyre që do të rikthehen dhe njëherë në shtëpi në bazë të votës së publikut. Për Julin, ky vendim nuk u duk i drejtë, i cili në prime e përshkroi kështu:

Juli: Ideja që këtu brenda, luajmë ose jetojme brenda disa rregullave, meqë s’kemi informacione të tjera, do të thotë që ne krijojmë në kokën tonë, mos të harrojmë që jemi 80 e ca ditë, që Zarfi i Zi nuk është aq i rrezikshëm, meqë publiku mund të të sjellë prapë në shtëpi. Me këtë rast unë thashë këtë mendim. Por mua s’më ndalon askush që ta bëjë këtë deduksion logjik meqë s’e kisha parë këtë gjë. Kur thuhet skualifikim, nuk thuhet skualifikim me pikëpyetje. Unë s’e kam fare frikë Eglën atje, unë kam thënë që do vijë Egla. Egla është një personazh interesasnt që mund të rikthehet dhe s’e kam problem. Por ajo që sheh Romeo gjithë ditën janë ëndrra.

Romeo: Siç e njoh unë Julin, nuk e njeh njeri.

Juli: Romeo nuk jeton dot pa këtë (Heidin) dhe pa Eglën.

Jetmiri: Sido ta shikojmë, ju keni një këndpamje më të qartë seç kemi ne. Ka një grup që punon pas kuintave. Për mendimin tim le të respektohet vota e publikut.

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al