Facebook
WhatsApp

“T’i q* ropt! Konkurrenti shpërthen ndaj këngëtares në reality show: Më plasi k*** për emisionin!

Një debat i ashpër është zhvilluar në reality shown ‘Ferma VIP’, ku protagonistë ka qenë tiktok-eri Dionis Biba dhe këngëtarja Baby G.

Zhurmat që këngëtarja bënte me një tjetër banore, e kanë shqetësuar banorin, i cili ka shpërthyer në sharje ndaj saj.

“T’i q* ropt! Më plasi k*ri për emisionin mua. Flini gjumë, mos na rruani k*rin”, ishin fjalët e Dionisit. Ndërsa Baby G, i kërkoi llogari për përdorimin e këtyre fjalëve

Debati:

Dionisi: Pse bën si kalama? 25-vjeçe aty, fle gjumë…

Baby G: Për inat, tani jo

Dionisi: T’i q* ropt! Më plasi k*ri për emisionin mua. Flini gjumë, mos na rruani k*rin

Baby G: Pse e përdore atë fjalë me mua?

Banorja: Ulu

Baby G: Është duke përmend k*rin!

Na ndiqni në rrjetet Sociale
Më të Lexuarat

ZoneVIP.al